streda 7. decembra 2011

Moleskine Journal

Recipe Journal som ohmatávala v obchode tak dlho, až som ho dostala ako predčasný darček k meninám. Od drahého. A môžem ho vrele odporučiť všetkým, čo si píšu recepty kade-tade po papieroch až nakoniec žiadny nevedia nájsť, tak ako ja. Alebo tým, čo chcú mať jednoducho všetko pekne spolu. Súčasťou tohto receptára sú aj nálepky, ktorými je možné si jednotlivé recepty rôzne tagovať, plus vytvárať si vlastné záložky. Inak v sérii Passions sa nachádza veľa ďalších, ako Dog, Style, Film, Travel a iné, ktoré si môžte pozrieť tu. Páči sa vám to? Máte niekto tiež svoj journal?




9 komentárov:

  1. Jojo, zrovna tenhleten mám taky. Co se mi líbilo byly ty tisknutelný stránky, co měli Moleskini na stránkách (možná ještě mají). Dal se tam napsat recept na počítači a pak vlepit přímo do toho zápisníku.

    Teď poslední dobou pokukuju po tom cestovním...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. toto môže byť vážne super vecička!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. miluju moleskine, od kamarádky jsme loni dostala diář na rok 2011 nebyl to jeden diář,ale 12 různých diářků, na každý měsíc jeden =)http://www.moleskineus.com/mb512bs-moleskine-2012-daily-planner-box-set.html
    strašně bych si přála tenhle idářek na recepty, co máš ty, protože přesně, jak říkáš, mam to roztahaný po papírkách a nevím, kde ani všechny mám =(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je roztomilé! :-) Skvělý nápad!

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mám music.. tady ten receptovy me zrovna nelaka, nevarim, nepecu :D passion journals jsou genialni :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Přemýšlím o něčem takovém, receptářů je k dostání docela dost ale bojím se, že bych na ně nakonec kašlala protože už ted vařím stylem pejska a kočičky (a docela to vychází!)
    jenže já miluju diáře a zápisníky :)

    OdpovedaťOdstrániť