streda 4. apríla 2012

Something good to read

Ak máte radi blogy, kde hlavnú rolu nehrajú fotky ale text, určite kliknite na Denník letušky. Autorka je študentkou medzinárodných vzťahov, avšak teraz štúdium na čas prerušila v ústrety novým životným skúsenostiam. A tých teda v článkoch je! Odporúčam blog začať čítať od prvého článku, kde sa dozviete, ako sa vlastne takou letuškou dá stať, čo tomu predchádza a čo všetko treba podstúpiť, kým nastúpite na svoj prvý let. Okrem toho sa dozviete aj plno zaujímavostí o ostatných kultúrach alebo o živote v Dubaji. Od nového roku už lieta, takže pribúdajú zážitky s cestujúcimi a postrehy z rôznych kútov zemegule. Ja sa teším na každý nový článok, kedy sa aspoň v mysli premiestnim niekde do sveta.



14 komentárov:

  1. po tom, čo som začala pozerať Pan Am tajne túžim byť aspoň na pár mesiacou letuška

    OdpovedaťOdstrániť
  2. idem čítať od prvého článku,ďakujem za tip na prázdniny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tyjo tak to zní úžasně, musím to pročíst!!:))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to znie dobre, až sa mi bude chcieť veľa čitať, omrknem :)

    lesimple.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja som citala knihu "urobila by som to zas" a je to nieco podobne:), jedna baba, co poznam z videnia, tiez sla z anglickej skoly, kde studovala lietat do emiratov, idem kuknut na blog tejto, mozno sa poznaju:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To vypadá zajímavě, díky za tip:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vyzerá to super, určite aj ja si to pozriem :) Aj ja som niekedy chcela byť letuškou , tak aspoň uvidím čo to obnáša :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj, vím, že se to moc k tomuto článku nehodí, ale nevím kam jinam bych ti měla tuto otázku napsat :) Hrozně by mě zajímalo, jak to děláš, že na všech fotkách máš absolutně dokonale nakreslené linky. Třeba v minulém postu je to jednoduše dokonalost ;) Máš nějaké speciální triky jak linky takto nakreslit? A jaké linky používáš? Díky moc za tvoji odpověď

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem pekne! špeciálny grif asi nemám, možno len to, že najprv si spravim tie linky obyč. tužkou: miss sporty čierna, dobre zastrúhanou a potom to prejdem zo tri krát tekutou linkou: s-he. už sa ma to pýtalo viacero ľudí, tak možno by som časom spravila nejaký mejkap post .)

      Odstrániť
    2. Díky, zkusím to. Ani se nedivím, že se tě na to ptalo víc lidí, když něco vypadá dobře každý chce vědět jak na to :) A ten mejkap post si myslím že by hodně lidí ocenilo...teda já určitě :)

      Odstrániť
  9. Jen mě zaráží ta dvě n v názvu.. Každopádně na čtení se těším.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. fúha, ďakujem za typ vyzerá to veľmi zaujímavo :)

    OdpovedaťOdstrániť