štvrtok 5. decembra 2013

Svadobne

Je to krásny pocit preniesť sa z tohto, už takmer zimného, počasia aspoň na chvíľu na letnú svadbu plnú farieb a vynikajúceho jedla. To všetko vďaka GANT a predstaveniu novej letnej kolekcie, ktorá inšpiráciu našla práve v kráse letnej svadby.

Hneď na začiatku ma okúzlil interiér showroomu, ktorý by ľahko tromfol kdejakú reálnu svadbu. Mimochom miestami som si už aj seba predstavovala v roli nevesty :-). Nasledoval preppy obrad, usadenie hosťov k stolom, kde na každého čakala rozkošná menovka v podobe jabĺčka a mohlo sa začať hodovať. A to vám poviem, že stálo za to ! Trojchodové menu, vrátane dvoch predkrmov, inšpirované typickým jedlom podávaných na amerických svadbách. Ak chcete jesť očami, mrknite sem. Celkovo atmosféra na tejto svadbe bola veľmi príjemná a po odchode mi ešte dlho neschádzal úsmev z pier.

V prestávkach medzi jednotlivými chodmi sme si prezerali kolekciu, ktora nás vôkol obklopovala. Po prvom vzhliadnutí som si našla svojich favoritov v podobe mint bundičky, kvetovaného bomberu, či bielych krajkových šortiek, ktoré v lete budú pre mňa určite must-have. Zo všetkých kúskov vyžarovala elegancia a ľahkosť. K dokonalosti chýbalo snáď už len to letné slnko.


sveter - pull&bear, sukňa - vero moda, kabát - zara
...a z jesene je to do leta na krok















4 komentáre:

  1. Krásne fotky, musela to byť pekná akcia. Tebe to ako vždy veľmi pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ta mentolová bundička se mi hrozně líbí! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wow, zavidim! nadherna prezentace, nadherne outifty, jsem nevedela, ze GANT dela takove věci...a tobe to moc slušelo ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už som o tom čítala niekoľkoráz a vždy sa mi to páčilo.

    Ema

    OdpovedaťOdstrániť